If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
микрофона е точно между обемните датчици
и не е задължително да имаш аларма или телефон за да имаш модула на тавана
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Сега започнах да навързвам нещата Най вероятно свободните ми букси на тавана които не знам за какво са са за тези обемни датчици В багажника където трябва да е модула на алармата имам свободна букса И щом като АЦС няма нищо общо към алармата то би трябвало ако наслагам липсващите елементи да имам аларма А къде се намира сирената за да потърся и там за свободни букси
Сега започнах да навързвам нещата Най вероятно свободните ми букси на тавана които не знам за какво са са за тези обемни датчици В багажника където трябва да е модула на алармата имам свободна букса И щом като АЦС няма нищо общо към алармата то би трябвало ако наслагам липсващите елементи да имам аларма А къде се намира сирената за да потърся и там за свободни букси
Сирената на фабричната аларма се намира вградена в самия модул на алармата.
Сирената на фабричната аларма се намира вградена в самия модул на алармата.
Така ново развитие по темата оказа се че аларма имам но е изключена намерих копчето. А свободната букса за която се чудех се оказа за ремарке ( така разбрах от елерма)
имам само един ключ с колата без никакви кодове( само за ицс и навигацията)
Ако успея по някъкъв начин да превключа това копче в положение ON какво ще стане
Или пробвай от някои колега ключето,или си намери от покер машина или електронна игра.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Е гати Голяма обърквация Аз си мислех че това е буксата на алармата Преди година свалих теглич с инсталацията и го монтирах на моята Тази букса не съм я ползвал И преди малко си помислих че тя е за алармата Но май пак съм грешал
Моля помагайте. Така и не успях да разбера имам ли аларма или не. Нямам ключе, но колата нямаше и кодовете (наложи ми се разкодиране на ICS-a), така че не очаквам и да е имало ключе да го имам. Рових се в багажника в страничната кора но не мога да разбера имам ли или не. Качете снимка как изглежда алармата за да видя. Имам въпросната празна букса и мислех и аз, че е за това но явно не е. Прикачвам 2 снимки на релетата и една на кората при затворено капаче. Има една черна кутийка при релетата, която не знам за какво. Помогнете моля ви...
Моля помагайте. Така и не успях да разбера имам ли аларма или не. Нямам ключе, но колата нямаше и кодовете (наложи ми се разкодиране на ICS-a), така че не очаквам и да е имало ключе да го имам. Рових се в багажника в страничната кора но не мога да разбера имам ли или не. Качете снимка как изглежда алармата за да видя. Имам въпросната празна букса и мислех и аз, че е за това но явно не е. Прикачвам 2 снимки на релетата и една на кората при затворено капаче. Има една черна кутийка при релетата, която не знам за какво. Помогнете моля ви...
[ATTACH]93657[/ATTACH]
[ATTACH]93658[/ATTACH]
Тази черна кутийка ти е управляващия модул на задните стъкла
Все още не съм си намерил ключе за алармата, пробвах на няколко пъти да си измайсторя но се оказа доста трудна задача. За тези модели които са с заводска аларма, трябва ли да има реле до акумулатора или не. Според някои източници това реле е само за моделите без аларма
Колеги да ви хвърля в музиката , при мен от зад в багажника няма въобще къде да слагаш ключе нито пък и имам такова , а фабрична аларма си имам на 100% ЩО Е ТО
Comment